In the house brewery, they use the traditional methods which take more time than the modern beer production. But they have time. To keep the high quality and pureness of the beer, they installed a pipeline from the brewery to the beer taps in the Brasserie. The conditions for a good beer are optimal.
In Brasserie Domus te Leuven is het altijd druk. Je kan hier genieten van een snack of een simpel gerecht met vis of vlees. Wij namen een Spaghetti Bolognese zoals je op de foto ziet. Dit is een van de weinige Horeca zaken in Leuven dat veel aandacht heeft voor de Belgische bier traditie. Naast de vele Belgische kwaliteitsbieren hebben ze hier ook een huisbrouwerij.
In de huisbrouwerij gebruiken ze trage traditionele rijpingsprocessen. Hier nemen ze nog de tijd voor de rijping van het bier. Om de hoge kwaliteit en pure ingredienten te bewaren hebben ze een directe pijpleiding van de brouwerij naar de biertappen van de Brasserie. Onder deze omstandigheden blijft de kwaliteit optimaal gewaarborgd.
Previous restaurant article: Restaurant Masters Home, Munchen
Return to main page
No comments:
Post a Comment